Header image

PUBLICAŢIE EDITATĂ DE
STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE
ISSN 1842-3817

|
|
|
|
|
|
 
 
 
 
 
Jurnal militar

 

 


JURNAL MILITAR
Click pe imagine pentru website-ul emisiunii

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 15 Mecanizată din Iaşi, este difuzată în fiecare duminică la ora 09:03, pe postul de Radio Iaşi . Redacţia este formată din cpt. Adrian Gîtman – redactor-şef, cpt. Ovidiu Pălămidă – redactor şi Sergiu Căpăţînă – tehnician.

 

    

fisier audio EMISIUNEA DIN 2 IANUARIE 2011 [5,9 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI:

00:52 Militarii Brigăzii 15 Mecanizate au fost alături de persoanele afectate de inundaţiile care s-au produs în vara anului trecut.
02:16 La mijlocul anului trecut, la Brigada 15 Mecanizată avea loc schimbul de ştafetă la comanda marii unităţi.
04:13 În septembrie, a doua echipă operaţională de consiliere şi legătură tip batalion pregătită de Brigada 15 Mecanizată a plecat în teatrul de operaţii Afganistan.
06:42 Comandamentul Brigăzii 15 Mecanizate şi două dintre unităţile subordonate au participat, la începutul lunii septembrie, la un exerciţiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei pentru apărare.
07:34 În septembrie, 2010, se lansa la Iaşi proiectul de construire de locuinţe pentru tineri în regim ANL.
08:12 În cazarma Batalionului 151 Infanterie a avut loc, la începutul lunii octombrie, ceremonialul de repatriere din teatrul de operaţii a primei echipe operaţionale de consiliere şi legătură tip batalion pregătită de Brigada 15 Mecanizată.
11:10 Într-un moment festiv organizat la Cercul Militar Iaşi, Primăria a oferit unui număr de cinci militari diplome de merit pentru curaj şi sacrificiu.

 


 

 

 

  Webdesign Col. Dragoş Anghelache