PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT
Revista forţelor terestre Biblioteca virtuală Semnal editorial Newsletter

Newsletter

VIAŢA OŞTIRII

EMISIUNEA DIN 12 IANUARIE 2015

CURIERUL ARMATEI

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 2 Infanterie "Rovine" din Craiova. Este difuzată de postul Radio Oltenia Craiova miercurea, de la 13.30 la 14.00.

În cele 30 de minute de emisie, se regăsescultimele evenimente militare derulate la nivel naţional în săptămâna premergătoare difuzării, evenimentele militare din garnizoana Craiova, personalităţi militare, precum şi corespondenţe din teatrele de operaţii, cu precădere misiunile la care participă militari ai batalioanelor subordonate Brigăzii 2 Infanterie "ROVINE".

Realizatori: locotenent-colonel Vasile Fugaciu, căpitan Teodora Mazere şi Eduard Nicola.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [27,2 min/ 12,7 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI:

01:45 Jurnal militar: În Bulgarie se desfăşoară un exerciţiu militar internaţional la care participă şi România. • Ministrul apărării naţionale Mircea Duşa a condamnat atacul asupra ziariştilor francezi. • Evacuare medicală cu o aeronava C-130 Hercules. • Ministrul apărării din SUA, a confirmat închiderea a 15 baze militare în Europa.
04:50 Reportajul săptămânii. Locotenent-colonel Constantin Ileana Niţă despre activităţile din cadrul Brigăzii 2 Infanterie "Rovine". • În anul 2015, noi cursanţi la Centrul de învăţare a limbii engleze.
17:40 În pas de defilare: Maiorul Luigi Udrea, ofiţer cu pregătirea fizică, despre activităţile sportive din anul 2015.

 

 

 

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt
Webdesign: Dragoş ANGHELACHE