PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT
Revista forţelor terestre Biblioteca virtuală Semnal editorial Newsletter

Newsletter

VIAŢA OŞTIRII

EMISIUNEA DIN 2 FEBRUARIE 2015

CURIERUL ARMATEI

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 2 Infanterie "Rovine" din Craiova. Este difuzată de postul Radio Oltenia Craiova miercurea, de la 13.30 la 14.00.

În cele 30 de minute de emisie, se regăsescultimele evenimente militare derulate la nivel naţional în săptămâna premergătoare difuzării, evenimentele militare din garnizoana Craiova, personalităţi militare, precum şi corespondenţe din teatrele de operaţii, cu precădere misiunile la care participă militari ai batalioanelor subordonate Brigăzii 2 Infanterie "ROVINE".

Realizatori: locotenent-colonel Vasile Fugaciu, căpitan Teodora Mazere şi Eduard Nicola.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [27,2 min/ 12,7 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI:

01:50 Jurnal militar:
• Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, în vizită oficială în Bulgaria.
• Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a susţinut o întărire de sancţiuni la adresa Federaţiei Ruse. • 1 Februarie, Ziua intendenţei militare.
05:50 Reportajul săptămânii: Comandantul Brigăzii 2 Infanterie "Rovine", a fost avansat la gradul de general. • Maiorul Udrea Luigi, ofiţerul cu pregătirea fizică la Brigada 2 Infanterie "Rovine", despre prima competiţie sportivă pe anul 2015.
16:05 În pas de defilare: Batalionul 33 Vânători de Munte "Posada", începând cu luna martie, vor participa la misiunea "Resolute Support" din Afganistan, pentru această misiune, s-au antrenat în Cincu.  

 

 

 

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt
Webdesign: Dragoş ANGHELACHE