PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT
Revista forţelor terestre Biblioteca virtuală Semnal editorial Newsletter

Newsletter

VIAŢA OŞTIRII

EMISIUNEA DIN 2 MARTIE 2015

CURIERUL ARMATEI

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 2 Infanterie "Rovine" din Craiova. Este difuzată de postul Radio Oltenia Craiova miercurea, de la 13.30 la 14.00.

În cele 30 de minute de emisie, se regăsescultimele evenimente militare derulate la nivel naţional în săptămâna premergătoare difuzării, evenimentele militare din garnizoana Craiova, personalităţi militare, precum şi corespondenţe din teatrele de operaţii, cu precădere misiunile la care participă militari ai batalioanelor subordonate Brigăzii 2 Infanterie "ROVINE".

Realizatori: locotenent-colonel Vasile Fugaciu, căpitan Teodora Mazere şi Eduard Nicola.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [29:02 min/ 13,5 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI:

01:45 Jurnal militar:
•Vineri, 20 februarie, a avut loc ceremonia de plecare în teatrul de operaţii Afganistan a unui Grup românesc de Operaţii Speciale.
• Joi, 19 februarie, distrugătorul USS Cole alături de Forţele navale române au participat la un exerciţiu comun în Marea Neagră.
• Preşedintele SUA pledează pentru contracararea extremismului religios.
04:52 Reportajul săptămânii
Miercuri, 18 februarie, în Parcul "Romanescu" din Craiova, s-a desfăşurat un concurs de cros. • Redactorul şef al Revistei forţelor terestre, colonelul Dragoş Anghelache, despre Campionatul militar la schi, etapa pe Forţele Terestre.
18:40 În pas de defilare
Maiorul Daniel Şerban, ofiţerul de relaţii publice al Batalionului Instrucţie, Comunicaţii şi Informatică "Fraţi Buzeşti" din Craiova, despre cursul de perfecţionare  în arma comunicaţi şi informatică.  

 

 

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt
Webdesign: Dragoş ANGHELACHE