PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT
Revista forţelor terestre Biblioteca virtuală Semnal editorial Newsletter

Newsletter

VIAŢA OŞTIRII

EMISIUNEA DIN 16 MARTIE 2015

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 2 Infanterie "Rovine" din Craiova. Este difuzată de postul Radio Oltenia Craiova miercurea, de la 13.30 la 14.00.

În cele 30 de minute de emisie, se regăsescultimele evenimente militare derulate la nivel naţional în săptămâna premergătoare difuzării, evenimentele militare din garnizoana Craiova, personalităţi militare, precum şi corespondenţe din teatrele de operaţii, cu precădere misiunile la care participă militari ai batalioanelor subordonate Brigăzii 2 Infanterie "ROVINE".

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizatori: locotenent-colonel Vasile Fugaciu, căpitan Teodora Mazere si Eduard Nicola.

CURIERUL ARMATEI

Radio Craiova

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [27:15 min/ 12,7 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI:

01:35 Jurnal militar.
• Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, s-a întâlnit luni, 16 martie, cu echipajele fregatei "Regina Maria" şi crucişătorului USS "Vikinburg".
• Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare a organizat miercuri, 11 martie, o demonstraţie cu un model experimental al unui sistem aerostat de supraveghere terestră.
• Infanteriştii români şi americani se antrenează împreună în cadrul exerciţiului Black Sea Rotational Force 15-1, începând de luna trecută, în poligonul Babadag.
• Guvernul a decis ca anul 2015 să fie declarat anul veteranilor de război, dedicat marcării a 70 de ani de la încheierea celuli de-Al Doilea Război Mondial.
• CN ROMTEHNICA SA a fost gazda unui atelier de lucru organizat de Departamentul pentru armamente al Ministerului Apărării Naţionale privind accesarea fondurilor structurale rambursabile pentru tehnologii cu dublă utilizare.
05:43 Reportajul săptămânii.
Soldatul Marius Buşcă, din Brigada 2 Infanterie "Rovine" va participa la competiţia europeană de atletism rezervată veteranilor, care se va desfăşura în Polonia.
18:20 În pas de defilare.
Centrul Secundar de Învăţare a Limbii Engleze din Craiova a fost gazada decernării certificatelor de absolvire al primului modul de învăţare a limbii engleze din anul 2015.

 

 

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt
Webdesign: Dragoş ANGHELACHE