PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT
Revista forţelor terestre Biblioteca virtuală Semnal editorial Newsletter

Newsletter

VIAŢA OŞTIRII

EMISIUNEA DIN 30 MARTIE 2015

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 2 Infanterie "Rovine" din Craiova. Este difuzată de postul Radio Oltenia Craiova miercurea, de la 13.30 la 14.00.

În cele 30 de minute de emisie, se regăsescultimele evenimente militare derulate la nivel naţional în săptămâna premergătoare difuzării, evenimentele militare din garnizoana Craiova, personalităţi militare, precum şi corespondenţe din teatrele de operaţii, cu precădere misiunile la care participă militari ai batalioanelor subordonate Brigăzii 2 Infanterie "ROVINE".

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizatori: locotenent-colonel Vasile Fugaciu, căpitan Teodora Mazere si Eduard Nicola.

CURIERUL ARMATEI

Radio Craiova

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [28:10 min/ 12,9 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI:

01:35 Jurnal militar.
• Adjunctul secretarului de stat american pentru controlul armamentelor şi verificare, Frank Rose, a venit în România pentru consultări în domeniul securităţii spaţiale, apărării antirachetă şi alte subiecte bilaterale şi multilaterale.
• Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, s-a întâlnit vineri, 27 martie, cu o delegaţie a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusă de Mac Thornberry, preşedintele Comisiei pentru servicii armate a Camerei Reprezentanţilor.
• Prima duminică din luna aprilie, Ziua NATO.
• Liga Navală Română, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi cu Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Navale, a organizat ediţia a XXIII-a a concursului judeţean de matematică cu premii "Viceamiral Vasile Urseanu".
04:48 Reportajul săptămânii.
Întâlnire cu mare încărcătură emoţională în localitatea doljeană Piscu Vechi: veteranul de război Ştefan Gheorghe Râşniţă a fost sărbătorit la împlinirea a 100 de ani.
10:19 Cercul Militar Craiova a fost gazda întâlnirii membrilor filialei doljene a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere "Mihai Viteazul" şi a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor "Regina Maria", filiala Dolj.
18:52 În pas de defilare.
Batalionul 26 Infanterie "Neagoe Basarab" aniversează, pe 3 aprilie, 135 de ani de existenţă. Invitat în emisiune, comandantul unităţii, colonelul Dan Ionescu.

 

 

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt
Webdesign: Dragoş ANGHELACHE