PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT
fb
pi
tw

Newsletter

JURNAL MILITAR

EMISIUNEA DIN 1 IANUARIE 2012

 

 

JURNAL MILITAR

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 15 Mecanizată din Iaşi, este difuzată în fiecare duminică la ora 09:03, pe postul de Radio Iaşi . Redacţia este formată din mr. Adrian Gîtman – redactor-şef, cpt. Ovidiu Pălămidă – redactor şi Sergiu Căpăţînă – tehnician.

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [7 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI: Retrospectivă 2011

00:50 La sfârşitul lunii ianuarie CSAT a decis ca forţele Armatei României să crească, în 2011, cu 183 de militari. Prezenţa militarilor români în teatrele de operaţii din Balcani, Orientul Mijlociu şi Africa.
02:20 11 martie – ceremonial de plecare în misiune a celei de al treilea contingent OMLT tip batalion pregătit de Brigada 15 Mecanizată. Radioreportajul realizat la ceremonial.
05:05 Repatrierea echipei de consiliere şi legătură care şi-a încheiat misiunea în Afganistan.
06:05 95 de ani de existenţă a Diviziei 2 Infanterie "Getica", continuatoarea tradiţiilor de luptă a Armatei 2 de Operaţii.
06:55 Brigada 15 Mecanizată a participat, în a doua parte a lunii octombrie, la cel mai complex exerciţiu de instruire desfăşurat în acest an de Armata României: exerciţiul de comandament cu comunicaţii şi comunicaţii în teren (CPX) condus de Statul Major General "Litoral 11".
08:54 Activităţile de instrucţie desfăşurate de militarii Brigăzii 15 Mecanizată în poligonul Smârdan din judeţul Galaţi.

sus

URMARESTE-NE ŞI COMENTEAZĂ
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr
 MASS-MEDIA    
 Emisiuni radio teritoriale
CRAIOVA   CLUJ
     
IASI   TIMISOARA
     
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE