PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

ACTUALITATEA MILITARĂ

EDIŢIA DIN 17 IANUARIE 2015

 

 

JURNAL MILITAR

Emisiune militară realizată de redacţia radio a Brigăzii 15 Mecanizată din Iaşi, este difuzată în fiecare sâmbătă la ora 15:30, pe postul de Radio Iaşi.

Realizatori: maior Adrian Gîtman, căpitan Ovidiu Pălămidă, Sergiu Căpăţână.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [15:38 min/ 7,4 MB]

 

SUMARUL EDIŢIEI:

01:00 Schimbări în structurile de comandă ale Armatei României. Generalul-locotenent Nicolae Ionel Ciucă este noul şef al Statului Major General. Ceremonie de predare-primire a comenzii Diviziei 4 Infanterie "Gemina": generalul de brigadă Adrian Tonea a predat comanda marii unităţi generalului de brigadă Ioan Manci.
05:23 Luni, 12 ianuarie, s-a dat startul noului an de instrucţie în Armata României.
06:18 Începutul anului de instrucţie 2015 în Batalionul 151 Infanterie. Interviu cu comandantul unităţii, locotenent-colonelul Marius Iacobuţ.
09:41 Ceremonie prilejuită de sosirea în ţară şi predarea către Forţele Aerene Române a ultimei nave de transport aerian (cea de a şaptea) C-27 J Spartan.
11:48 Ieşenii l-au omagiat pe Mihai Eminescu la 165 de ani de la naşterea sa.
12:44 Şefii structurilor din sistemul de apărare naţională, securitate şi ordine publică din Iaşi s-au întâlnit în cadrul şedinţei lunare de garnizoană.
13:39 12-23 ianuarie un detaşament format din 25 de militari din Batalionul 495 Infanterie "Ştefan Şoverth" se antrenează în Bulgaria, în cadrul exerciţiului multinaţional "Platinum Lyon 15-1".

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE