PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

UNIŢI SUB TRICOLOR

EDIŢIA DIN 31 IANUARIE 2015

UNIŢI SUB TRICOLOR

Emisiunea militară "Uniţi sub tricolor" s-a difuzat pentru prima dată în ianuarie 1990 imediat după evenimentele din decembrie 1989. În perioada ianuarie – aprilie 1990 emisiunea s-a numit "Armata este şi a fost a poporului" având o durată de 90 de minute. După aprilie 1990 se numeşte "Uniţi sub tricolor", are o durată de 55 min. şi o poziţionare în grila de programe sâmbăta, între orele 19:05 şi 20:00. Emisiunea se adresează tuturor cetăţenilor de pe raza de emisie a postului "Radio Timişoara", informaţiile difuzate definind imaginea instituţiei militare în cadrul sistemului socio-global.

Realizatori: locotenent-colonel Radu Sichim, locotenent Adina Murgoci

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [55:49 min/ 25,6 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

05:04 La comandamentul Brigăzii 18 Infanterie "Banat" şi la unităţile subordonate s-au desfăşurat şedinţele de autoevaluare a structurilor pentru anul 2014. Invitat în emisiune comandantul Brigăzii 18 Infanterie "Banat", colonel Cristian Dinulică.
15:15 Spirit civic ◊ Caporalul clasa a III-a Kis Gyula a intervenit pentru priderea unui hoţ care a furat poşeta unei femei.
21:19 Actualitatea militară internă.
• Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, s-a întâlnit, la Sofia, cu omologul său bulgar Nikolay Nankov Nenchev.
• După şase săptămâni de pregătire specifică, poliţiştii militari care vor încadra Detaşamentul IMP sunt gata pentru plecare în misiune.
• Pregătirile pentru jocurile paralimpice "Invictus" au intrat în linie dreaptă.
• Două avioane militare ruseşti de tip TU 95 MC au efectuat un zbor de patrulare de 19 ore în apele neutre ale Oceanului Atlantic.
• Guvernul Spaniei a anunţat deschiderea negocierilor pentru a găzdui permanent o forţă de intervenţie rapidă a Marinei SUA, înfiinţată pentru a răspunde crizelor din Africa.
31:31 Proiectul "Scrisori pentru militari", început cu doi ani în urmă, continuă la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara. La microfon Alexandra, autoarea unei scrisori pentru militarii din Afganistan.
38:41 Oameni de seamă ai oştirii române ◊  Colonelul în retragere Liviu Groza.

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE