PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

UNIŢI SUB TRICOLOR

EDIŢIA DIN 7 FEBRUARIE 2015

UNIŢI SUB TRICOLOR

Emisiunea militară "Uniţi sub tricolor" s-a difuzat pentru prima dată în ianuarie 1990 imediat după evenimentele din decembrie 1989. În perioada ianuarie – aprilie 1990 emisiunea s-a numit "Armata este şi a fost a poporului" având o durată de 90 de minute. După aprilie 1990 se numeşte "Uniţi sub tricolor", are o durată de 55 min. şi o poziţionare în grila de programe sâmbăta, între orele 19:05 şi 20:00. Emisiunea se adresează tuturor cetăţenilor de pe raza de emisie a postului "Radio Timişoara", informaţiile difuzate definind imaginea instituţiei militare în cadrul sistemului socio-global.

Realizatori: locotenent-colonel Radu Sichim, locotenent Adina Murgoci

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [55:06 min/ 25,3 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

04:54 Seminar de profil pe teme de apărare antiaeriană la Cercul Militar Timişoara.
06:12 Muntele Mic – teren de instrucţie pentru cercetaşii bănăţeni.
27:00 Actualitatea militară internă.
• Preşedintele României a informat Parlamentul că SUA au cerut permisiunea de continuare în 2015 a operaţiunilor de transport multimodal a resurselor umane şi materiale ale Guvernului American din şi dinspre Afganistan.
• Vânătorii de munte argeşeni au fost vizitaţi la pregătirea din Cincu de către preşedintele Klaus Iohannis.
• Militarii din comandamentul Diviziei 4 Infanterie "Gemina" şi a structurilor subordonate din garnizoana Bistriţa au executat un exerciţiu de verificare a nivelului de pregătire şi de exercitare a comenzii.
• Miniştrii apărării din statele membre NATO au convenit joi, la Bruxelles, continuarea măsurilor de asigurare, pe parcursul anului 2015, transformarea şi creşterea nivelului de reacţie a forţelor de răspuns NATO.
• În perioada 27-29 ianuarie a avut loc conferinţa iniţială de planificare a exerciţiului româno-ungar WISEFORESIGHT 2015/HUN.
• După trei luni de pregătire specifică, artileriştii care vor încadra structura specifică de instructori pentru instalaţiile de aruncătoare proiectile reactive vor pleca în Bosnia-Herţegovina.
37:43 Curs de leadership a comandanţilor de la baza carierei, de grupe şi de plutoane, desfăşurat la Batalionul 32 Infanterie "Mircea".
47:00 Proiectul "Scrisori pentru militari" iniţiat de Liceul Teoretic "Grigore Moisil". Invitată în emisiune, eleva Bianca Andreea Carmeniţă.

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE