PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

UNIŢI SUB TRICOLOR

EDIŢIA DIN 7 MARTIE 2015

Emisiunea militară "Uniţi sub tricolor" s-a difuzat pentru prima dată în ianuarie 1990 imediat după evenimentele din decembrie 1989. În perioada ianuarie – aprilie 1990 emisiunea s-a numit "Armata este şi a fost a poporului" având o durată de 90 de minute. După aprilie 1990 se numeşte "Uniţi sub tricolor", are o durată de 55 min. şi o poziţionare în grila de programe sâmbăta, între orele 19:05 şi 20:00. Emisiunea se adresează tuturor cetăţenilor de pe raza de emisie a postului "Radio Timişoara", informaţiile difuzate definind imaginea instituţiei militare în cadrul sistemului socio-global.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizatori: locotenent-colonel Radu Sichim, locotenent Adina Murgoci

UNIŢI SUB TRICOLOR

Radio Timişoara

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [55:01 min/ 25,4 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

04:48 Corespondenţă din Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" transmisă de referentul pe probleme de relaţii publice, Daniela Filimon ◊ Simularea examanului de bacalaureat pentru elevii din clasele a XII-a şi a XI-a ◊ Calificări la faza naţională a olimpiadelor şcolare
10:09 Spectacol prezentat de elevi ai Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul" la sediul Statului Major al Forţelor Terestre cu ocazia Mărţişorului şi a zilei de 8 Martie.
18:02 Oameni şi pasiuni. Plutonierul-major Dan Mircea, antrenor de judo.
30:46 Actualitatea militară.
• Consiliul Suprem de Apărare a Ţării s-a reunit marţi, 3 martie, la Palatul Cotroceni.
• Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a făcut o declaraţie, la Bistriţa, referitoare la încorporările tinerilor în armată pe fondul conflictului din Ucraina.
• Exerciţiul NATO de management al crizelor CMX-15 se desfăşoară, în perioada 4-10 martie, în capitalele statelor membre ale Alianţei.
• Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică este îngrijorată în legătură cu programul nuclear nord-corean.
• Peste 6 000 de persoane au fost ucise în Ucraina de la începutul conflictului în estul separatist al ţării.
39:07 "Scrisori pentru militari", un proiect iniţiat şi continuat de elevi ai Liceului Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara. Invitat în emisiune, elevul Sebastian Murariu din clasa a IX-a B.
45:06 Doamnele în uniformă militară, la microfonul emisiunii de ziua lor ◊ Locotenent Beatrice Machidon, comandant companie CBRN ◊ Căpitan Diana Iuga, şef Biroul personal la Batalionul 185 Artilerie.

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE