PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

UNIŢI SUB TRICOLOR

EDIŢIA DIN 14 MARTIE 2015

Emisiunea militară "Uniţi sub tricolor" s-a difuzat pentru prima dată în ianuarie 1990 imediat după evenimentele din decembrie 1989. În perioada ianuarie – aprilie 1990 emisiunea s-a numit "Armata este şi a fost a poporului" având o durată de 90 de minute. După aprilie 1990 se numeşte "Uniţi sub tricolor", are o durată de 55 min. şi o poziţionare în grila de programe sâmbăta, între orele 19:05 şi 20:00. Emisiunea se adresează tuturor cetăţenilor de pe raza de emisie a postului "Radio Timişoara", informaţiile difuzate definind imaginea instituţiei militare în cadrul sistemului socio-global.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizatori: locotenent-colonel Radu Sichim, locotenent Adina Murgoci

UNIŢI SUB TRICOLOR

Radio Timişoara

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [55:11 min/ 25,3 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

04:37 Autoevaluarea instituţiei militare pentru anul 2014, la sediul Ministerului Apărării Naţionale.
14:35 Compania UNSAS (United Nations Stand-By Arrangements System) generată de Batalionul 191 Infanterie "Colonel Radu Golescu", la pregătire în poligonul Dud-Taut.
21:05 Cercetaşii din Batalionul 32 Infanterie "Mircea" se pregătesc în tabere mobile, în judeţul Caraş-Severin.
25:25 Cercul Militar Timişoara găzduieşte vineri, 25 martie, ora 10:00, adunarea generală a Casei Pensionarilor Militari.
26:15 Supraveghere terestră cu un sistem aerostat.
30:27 Actualitatea militară.
• Armata poloneză va desfăşura, anul acesta, un program de aplicaţii militare pentru a-şi testa rezistenţa în evenutalitatea unei crize precum conflictul din Ucraina.
• Rusia a anunţat, marţi, că îşi suspendă participarea la un grup comun de consultare prevăzut în Tratatul privind forţele armate convenţionale în Europa.
• Guvernul de la Praga a anunţat, luni, că şi-a dat acordul pentru vânzarea a 15 avioane militare de luptă şi antrenament L-159 către armata irakiană.
• Ministerul ucrainian al apărării a emis, joi, un comunicat de presă în care se arată că partenerii internaţionali ai Kievului au acordat forţelor armate ucrainiene ajutoare umanitare în valoare totală de 120 milioane USD.
39:44 Corespondenţă din Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" transmisă de referentul pe probleme de relaţii publice, Daniela Filimon ◊ 14 elevi militari calificaţi la faza naţională a olimpiadelor şcolare ◊ Concluzii după simularea la examenul de bacalaureat ◊ Întâlnire în cadrul proiectului multilateral Comenius "Mens sana in corpore sano".
47:33 Campania de îngrijire a mormintelor de îngrijire a mormintelor veteranilor de război din garnizoana Timişoara continuă cu activitatea transmisioniştilor din Brigada 18 Infanterie "Banat".

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE