PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

UNIŢI SUB TRICOLOR

EDIŢIA DIN 18 APRILIE 2015

Emisiunea militară "Uniţi sub tricolor" s-a difuzat pentru prima dată în ianuarie 1990, imediat după evenimentele din decembrie 1989. În perioada ianuarie – aprilie 1990, emisiunea s-a numit "Armata este şi a fost a poporului" având o durată de 90 de minute. După aprilie 1990 se numeşte "Uniţi sub tricolor", are o durată de 55 minute şi, până la 15 septebrie 2012, era poziţionată în grila de programe duminica, între orele 20:05 şi 21:00. La ora actuală emisiunea şi-a menţinut durata de 55 minute, însă se difuzează sâmbăta, între orele 19:05 şi 20:00 iar redacţia face parte, începând cu 1 aprilie 2015, din Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale. Emisiunea se adresează tuturor cetăţenilor de pe raza de emisie a postului "Radio Timişoara", informaţiile difuzate definind imaginea instituţiei militare în cadrul sistemului socio-global.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizatori: locotenent-colonel Radu Sichim, locotenent Adina Murgoci

UNIŢI SUB TRICOLOR

Radio Timişoara

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [55:05 min/ 25,4 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

04:40 Exerciţiu comun cu efective din ISU Timiş pentru intervenţie în caz de incendiu în cazarma Batalionului 32 Infanterie "Mircea".
13:22 "Scorpionii" bănăţeni participă la exerciţiul "Saber Junction 15", care se desfăşoară în JMRC (Joint Multinational Readiness Center – Centrul Multinaţional de Instruire pentru Luptă) Hohenfels, Germania ◊ Şeful Statului Major al Forţelor Terestre, generalul-maior dr. Dumitru Scarlat, i-a vizitat pe militarii români din Hohenfels.
21:59 Proiectul de îngrijire a mormintelor veteranilor de război, la final.
30:01 Exerciţiu bilateral româno-american la baza aeriană din Câmpia Turzii.
39:28 Proiectul "Scrisori pentru militari" derulat de emisiunea "Uniţi sub tricolor" cu elevi din Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara. Invitat în emisiune, elevul Eduard Breteanu.
42:58 Corespondenţă din Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" transmisă de referentul pe probleme de relaţii publice, Daniela Filimon ◊ 13 elevi calificaţi la faza naţională a olimpiadelor şcolare ◊ Eleva caporal Ioana Argatu, premiul I la Olimpiada de religie, faza naţională

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE