PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

ARMATA LA RAPORT

EDIŢIA DIN 7 MARTIE 2015

Emisiune militară realizată de redacţia radio "Ora armatei" din Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale. Este difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 11:15, pe postul "Radio Reşiţa" din reţeaua regională a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizator: Gabriela Ivan

UNIŢI SUB TRICOLOR

Radio Reşiţa

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [13:31 min/ 7,4 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

00:35 Forţele Navale Române vor participa în luna martie la exerciţii navale în Marea Neagră alături de gruparea navală Standing NATO Maritime Group-2 (SNMG-2).
02:05 Treizeci şi doi de aspiranţi au început cariera de ofiţeri de marină ◊ Unul dintre tinerii ofiţeri este originar din Reşiţa ◊ Şeful de promoţie... o absolventă a Colegiului Naţional Militar "Ştefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc.
05:37 Militarii femei – exemplu de putere, ambiţie şi frumuseţe în armata română ◊ Sergentul-major Emilia Biolan, din Batalionul 1 CIMIC, vorbeşte despre echipele de angajare a femeilor în Afganistan ◊ Locotenentul Diana Diaconu vorbeşte despre meseria de pilot pe aeronava C-27 J "Spartan".

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE