PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

ARMATA LA RAPORT

EDIŢIA DIN 21 MARTIE 2015

Emisiune militară realizată de redacţia radio "Ora armatei" din Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale. Este difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 11:15, pe postul "Radio Reşiţa" din reţeaua regională a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizator: Gabriela Ivan

UNIŢI SUB TRICOLOR

Radio Reşiţa

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [15:24 min/ 7,2 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

00:38 În perioada 16-26 martie, la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, are loc exerciţiul bilateral româno-american Dacian Warhawk.
03:30 Un detaşament din Brigada VI Operaţii Speciale a raportat misiune îndeplinită, ceremonia de repatriere din Afganistan a avut loc în garnizoana Târgu Mureş.
05:19 Ministerul Apărării Naţionale a lansat selecţia pentru ediţia a IX-a taberei de vară pentru cercetaşi, "Fi cel mai bun! Fi la înălţime!.
07:26 Colonelul Nicolae Anghelescu, preşedintele executiv al Asociaţiei de Caritate din Armata României "Camarazii", cu detalii despre activitatea asociaţiei şi redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul anual.
09:42 In Memoriam Eusebiu Ştefănescu, un fragment din interviul realizat de căpitanul Cristian Vasilică cu maestrul Eusebiu Ştefănescu.

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE