PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

ARMATA LA RAPORT

EDIŢIA DIN 11 APRILIE 2015

Emisiune militară realizată de redacţia radio "Ora armatei" din Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale. Este difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 11:15, pe postul "Radio Reşiţa" din reţeaua regională a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizator: Gabriela Ivan

UNIŢI SUB TRICOLOR

Radio Reşiţa

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [15:17 min/ 7,3 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

00:28 Ministerul Apărării Naţionale, în cooperare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, a desfăşurat proiectul "Armata, o şcoală altfel".
03:46 Proiectul "Scrisori pentru militari" iniţiat de elevii Liceului Teoretic "Grigore Moisil" din Timişoara. Scrisoarea ediţiei aparţine Patriciei Bernard.
04:55 Studenţii, masteranzii şi profesorii de la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" i-au vizitat pe cei 24 de copii ai aşezământului social "Sfinţii Mihail şi Gavriil" din Slobozia, judeţul Giurgiu.
07:47 Acţiune caritabilă desfăşurată de militarii Diviziei 1 Infanterie "Dacica", prin întâlnirea cu copiii din centrul de plasament "Casa Speranţei" din Bucureşti.
09:00 Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor a organizat evenimentul "Un erou, o floare".
10:30 Invitat în emisiune, părintele Ilie Mirel, preot de caritate la un aşezământ pentru persoane vârstice şi la Biserica "Sfântul Elefterie Vechi" a comunităţii surzilor din Capitală.

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE