PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

VEŞTI DE ACASĂ

EDIŢIA DIN 13 MARTIE 2015

Emisiune militară realizată de redacţia radio "Ora armatei" din Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale. Este difuzată în fiecare vineri, de la ora 13:20, pe postul "Radio România internaţional" al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizator: Andreea Popescu.

VEŞTI DE ACASĂ

Radio România Internaţional

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [1:38:25 min/ 39,7 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

03:40 Marţi, 10 martie, a avut loc activitatea de autoevaluare a activităţii Ministerului Apărării Naţionale pentru anul 2014.
16:38 Asociaţia de caritate din Armata României, "Camarazii". Invitat în emisiune, preşedintele executiv al asociaţiei, colonelul Nicolae Anghelescu.
• Priorităţile asociaţiei de caritate "Camarazii".
• "Am încercat să facem o punte care să lege toată latura aceasta a vieţii noastre private şi care să dea substanţă ideii de colegialitate".
•Sucursale ale asociaţiei în teritoriu.
• Voluntariatul în cadrul asociaţiei "Camarazii".
• Proiecte de mediu dezvoltate împreună cu Romsilva.
• Cercetăşie în tabere de vară.
• Cazuri sociale care ajung la asociaţia caritabilă "Camarazii".
• Colectarea de fonduri pentru asociaţie.
• Conceptul "Să învăţăm zâmbind".
55:54 Exerciţiul Black Sea Rotational Force 15.1 continuă la Babadag cu un exerciţiu executat de infanteriştii români şi americani.
57:03 Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare a organizat o demonstraţie cu un model experimental al unui aerostat de supraveghere terestă.
1:05:28 Cooperarea Forţelor Navale Române cu gurparea navală  Standing NATO Maritime 2 (SNMG-2) pe timpul exerciţiilor desfăşurate în Marea Neagră.
1:07:43 Întâlnire de lucru organizată de Departamentul pentru armamente al Ministerului Apărării Naţionale, la SC Romtehnica SA, pe tema accesării fondurilor structurale nerambursabile pentru tehnologii cu dublă utilizare.
1:12:08 Corespondenţă de la Craiova transmisă de redacţia radio "Viaţa oştirii" ◊ Cus de specialitate pentru gradaţii profesionişti la Batalionul Instrucţie Comunicaţii şi Informatică "Fraţii Buzeşti" ◊ 40 de militari au absolvit cursul de perfecţionare la Centrul Secundar de Învăţare a Limbii Engleze ◊ Soldatul Marius Buşcă, din Brigada 2 Infanterie, se pregăteşte pentru campionatul european de atletism pentru veterani.
1:14:11 Spectacol dedicat femeilor, la Cercul Militar Naţional, de către muzica militară a Regimentului 30 Gardă.
1:19:08 Plutonierul-major Dan Mircea, sensei pentru copiii militarilor din Timişoara care doresc să practice judo.
1:26:23 Clubul Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti" ◊ Mălina Călugăreanu a câştigat etapa de cupă mondială la floretă juniori ◊ Campionatul naţional de hochei pe gheaţă a ajuns în semifinale: CSA Steaua Rangers a înregistrat două victorii şi o înfrângere ◊ Campionatul naţional de iarnă la aruncări lungi la atletism: 6 titluri de campioni naţionali.

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE