PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
smft
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT

Newsletter

VEŞTI DE ACASĂ

EDIŢIA DIN 10 APRILIE 2015

Emisiune militară realizată de redacţia radio "Ora armatei" din Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale. Este difuzată în fiecare vineri, de la ora 13:20, pe postul "Radio România internaţional" al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Pagina emisiunii şi arhiva sunt actualizate numai în măsura în care primim fişierele audio necesare.

Realizator: Andreea Popescu.

VEŞTI DE ACASĂ

Radio România Internaţional

Click pe imagine pentru
website-ul emisiunii
AUDIO  DESCĂRCARE FIŞIER AUDIO [1:39:37 min/ 40,1 MB]

SUMARUL EDIŢIEI:

04:42 Un detaşament format din 25 de militari din Batalionul 2 Infanterie "Călugăreni" participă la exerciţiul multinaţional "Platinum Lyon 15.2" care se defăşoară în Bulgaria, la baza militară din Novoselo.
06:26 "Scorpionii" bănăţeni participă la exerciţiul "Saber Junction", în Hohenfels, alături de militari din 16 ţări.
13:36 Militarii Batalionului 202 Apărare CBRN din Huşi s-au aflat în tabăra de instruire din Poieni, în apropiere de Câmpulung Muscel.
14:37 Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a avut discuţii oficiale, luni, 6 aprilie, la sediul Parlamentului, cu preşedintele Comisiei pentru Apărare şi Securitate, Irakli Sesiashvili.
19:45 Proiectul "Armata, o şcoală altfel" desfăşurat în garnizoanele din ţară.
25:13 Evenimentul "Un erou, o floare", organizat de Oficiul Naţional Cultul Eroilor.
29:29 2015, Anul Veteranilor de Război. 70 de ani de la încheierea celuil de al Doilea Război Mondial. Invitat în emisiune, veteranul de război Aron Ispas, ofiţer cercetaş în Batalionul 8 Vânători de Munte din Divizia 2.
39:53 Acţiuni caritabile organizate de Asociaţia de Caritate din Armata României "Camarazii".
47:55 Studenţi, masteranzi şi cadre didactice din Universitatea Naţională de Apărare "Carol I" i-au vizitat pe copiii din aşezământul social "Sfinţii Mihail şi Gavriil" din Slobozia, judeţul Giurgiu.
50:42 Militari din Divizia 1 Infanterie "Dacica" s-au întâlnit cu copiii din centrul de plasament "Casa Speranţei" din Bucureşti.
56:16 Părintele Ilie Mirel, un fost subofiţer paraşutist, preot de caritate la un cămin de bătrâni din Ciolpani şi la Biserica Sfântul Elefterie Vechi, lăcaşul de rugăciune a comunităţii ortodoxe a surzilor din Capitală.
1:33:46 Ştiri sportive ◊ Luptătorii de taekwondo au cucerit şapte titluri naţionale ◊ Rezultate notabile la Campionatul naţional de sărituri la trambulină ◊ Secţia paralimpică a Clubului Sportiv "Steaua" Bucureşti şi-a început activitatea ◊ Rugby: Steaua a învins în derbyul cu Dinamo ◊ Poloiştii stelişti, în debutul play-off-ului Ligii Naţionale.

sus

URMĂREŞTE-NE ŞI COMENTEAZĂ!
Follow Me on Pinterest

pxtr pxtr
 MASS-MEDIA
 Publicaţii
CURIERUL ARMATEI   ORIZONT MILITAR   ÎN SLUJBA PATRIEI
 
pxtr pxt

 

Webdesign: Dragoş ANGHELACHE