PUBLICAŢIE EDITATĂ DE STATUL MAJOR AL FORŢELOR TERESTRE

rft
SMFT
ISSN 1842-3817
Acasa Eveniment Stop-cadru in Fortele Terestre Teatre de operatii Oameni sub arme Alma mater Traditii militare si cultura Tehnica militara si armamente Sport in fortele terestre Galeria foto Mass-media teritoriala Contact RFT Arhiva RFT
Numărul 1 din 2012 Biblioteca virtuală Buletinul Statului Major al Forţelor Terestre Newsletter

pxt
INTERVIU Interviu cu comandantul Diviziei 2 Infanterie "Getica", general de brigadă Nicolae Ciucă. INTERVIU
linie_punctata
OAMENI SUB ARME » INTERVIU Colonelul în rezervă Mircea Anghel, şeful cursului foto la Cercul Militar Craiova. Peste 40 de premii şi medalii, 12 expoziţii personale de fotografie. OAMENI SUB ARME 1
linie_punctata
OAMENI SUB ARME » PORTRET DE ÎNVINGĂTOR A fi militar este o alegere bună doar pentru cei care-şi doresc cu adevărat să fie militari iar pentru aceasta este nevoie, în primul rând, de un caracter foarte puternic. Sergentul-major Marius Iovi este un militar al cărui caracter l-a făcut să fie cu adevărat un luptător învingător.

OAMENI SUB ARME 2
pxt
pxt
SALA ARMALOR » INTERVIU Interviu cu rectorul Academiei Tehnice Militare, colonel prof. univ. ing. dr. Cornel Barbu. SALA ARMELOR 1
linie_punctata
SALA ARMALOR » REPORTAJ Centrul 84 Mentenanţă şi Recepţie a recepţionat, în baza unui acord cu armata Statelor Unite ale Americii, autovehicule HMMWV pentru unităţi din forţele terestre. SALA ARMELOR 2
linie_punctata
SALA ARMALOR »TEHNICĂ MILITARĂ ŞI ARMAMENTE Echipamentele de trecere din dotarea subunităţilor sunt reprezentate de barca pneumatică ZODIAC MARK III GRAND RAID echipată cu motopropulsor EVINRUDE ETEC 50 CP şi podul mobil de asalt BLG 67 M.

SALA ARMELOR 3
pxt
pxt

MASS-MEDIA TERITORIALĂ » PUBLICAŢII
Periodice editate de structuri din Forţele Terestre Române
CURIERUL ARMATEI

Curierul armatei

Publicaţie editată de Divizia 1 Infanterie "Dacica"

CURIERUL ARMATEI

Orizont militar

Publicaţie editată de Divizia 4 Infanterie "Gemina"

CURIERUL ARMATEI

În slujba patriei

Publicaţie editată de Divizia 2 Infanterie "Getica"

pxt

MASS-MEDIA TERITORIALĂ » RADIO
Emisiuni militare difuzate de posturile teritoriale
ale Societăţii Române de Radio
VIAŢA OŞTIRII JURNAL MILITAR JURNAL MILITAR UNIŢI SUB TRICOLOR
pxt
Legături utile
MAPN
MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
SMG
STATUL MAJOR GENERAL
AFT
ACADEMIA FORŢELOR TERESTRE
CML ALBA
COLEGIUL MILITAR LICEAL "MIHAI VITEAZUL"
D 1 I
DIVZIA 1 INFANTERIE "DCICA"
D 2 I CML BREAZA
COLEGIUL MILITAR LICEAL "DIMITRIE CANTEMIR "
CML CÂMPULUNG
COLEGIUL MILITAR LICEAL "ŞTEFAN CEL MARE "
D 4 I
DIVZIA 4 INFANTERIE "GEMINA"
BG 15 MC
BRIGADA 15 MECANIZATĂ
ŞCOALA MILITARĂ DE MAIŞTRI MILITARI ŞI SUBOFIŢIERI
ŞCOALA MILITARĂ DE MAŞTIRI MILITARI ŞI SUBOFIŢERI
GEOPOLITICA
EDITURA TOPFORM - GEOPOLITICA
FUNDATIA SF. GHEORGHE
FUNDAŢIA SF. MARE MUCENIC GHEORGHE
FUNDATIA SF. GHEORGHE
JANDARMERIA ROMÂNĂ
FUNDATIA SF. GHEORGHE
ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE DREPT UMANITAR FILIALA PRAHOVA
  pxt
LA ULTIMA ORĂ » ALMA MATER

ULTIMA ORĂOrice am vrea să construim, pe termen lung sau scurt, necesită eforturi susţinute. Reuşita este  rezultatul unei muncii perseverente, a unei voinţe puternice şi a unui vis ce vrei să-l împlineşti, indiferent de câte obstacole vor apărea.

pxt
LA ULTIMA ORĂ » STOP-CADRU ÎN FORŢELE TERESTRE

ULTIMA ORĂÎn perioada 12-14 martie 2012, la Cercul Militar Iaşi, a avut loc un seminar în cadrul "Programului de dezvoltare şi educaţie a liderilor pentru o pace durabilă" (LDESP) organizat de Biroul pentru Cooperare Militară în Domeniul Apărării al SUA (ODC) şi Statul Major al Forţelor Terestre.

pxt
LA ULTIMA ORĂ » CERCUL MILITAR NAŢIONAL

CERCUL MILITAR NAŢIONALLa 9 mai 2012, Ansamblul Artistic al Armatei sărbătoreşte 65 de ani de la constituire, afirmându-se încă de la început ca stindard al culturii în armată. Debutul său s-a realizat printr-un spectacol de succes, pe scena Ateneului Român, la 9 mai 1947, marcând totodată Ziua Independenţei de Stat a României şi Ziua Victoriei.

pxt
LA ULTIMA ORĂ » TEATRE DE OPERAŢII

ULTIMA ORĂOperaţiile psihologice reprezintă o formă de luptă neletală, extrem de eficientă, care înlocuieşte gloanţele cu mesaje ţintă şi armele de foc, cu radioul. La ceas aniversar – 25 martie – le urăm tuturor celor ce au îmbrăţişat această nobilă armă, PSYOPS, un sincer şi călduros "La mulţi ani!"

pxt
SEMNAL EDITORIAL

ŞCOALA MILITARĂ DE ARTILERIELa data de 7 aprilie 2011, Şcoala Militară de Artilerie, instituţie emblematică a învăţământului militar românesc, adevărat creuzet în care s-au plămădit la temperaturi înalte valorile artileriei, a împlinit 130 de ani de existenţă. Acest moment aniversar constituie pentru noi, autorii acestei lucrări, ca de altfel pentru toţi camarazii de armă, un fericit prilej de a exprima cel mai înălţător gând de recunoştinţă Farului strălucitor care ne-a orientat devenirea profesională.

pxt
 BIBLIOTECA VIRTUALA
 Volume
   
lp355
 Publicaţii
   
pxt
Webdesign: Dragoş ANGHELACHE